Bal Sylwestrowy Wrocław !
Dolnośląska Rada Lekarska ma zaszczyt zaprosić na wyjątkowy Bal Sylwestrowy w siedzibie Dil przy ulicy Kazimierza Wielkiego 45 we Wrocłwiu
.
Koszt uczestnictwa w Balu Sylwestrowym wynosi
275 zł od osoby/550 zł od pary.
Zapewniamy:
– bogate menu,
– zabawę przy profesjonalnym zespole muzycznym,
– open bar z alkoholem.
W sprawie zaproszeń prosimy o konatkt z :
Dominika Sawa
[skontaktuj się]
[skontaktuj się]
MENU SYLWESTROWE PREZENTUJE SIĘ NASTĘPUJĄCO:
Uroczysta kolacja serwowana do stołów przez obsługę kelnerską
PRZYSTAWKA
Łosoś wędzony owinięty algami morskimi faszerowany musem ziołowo serowym skropiony oliwą truflową z dodatkiem świeżej bazylii
DANIE GŁÓWNE
Roladka ze schabu/ szynka serrano / oscypek/ szpinak/ sos z vermouth bianco/gnocchi
DANIE WEGETARIAŃSKIE
Pierożki ravioli ze szpinakiem / sos ostrygowy
DANIA GORĄCE PODAWANE W PODGRZEWACZACH W FORMIE BUFETU
Roladka ze schabu z serm kościerzyńskim w sosie wiśniowym
Fileciki drobiowe w sosie prowansalskim
Boeuf stroganow
Ryba:
Dorsz na marchewkowo-fenkułowym ,, Crudites"
Danie wegetariańskie:
Gołąbki koktajlowe z kaszą jęczmienną i championami
DELIKATESY PODANE W BUFECIE
Delikatne mięsa z kompozycjami pasztetów garnirowane warzywami i owocami
Pieczony boczek z jabłkowa glazurą
Schab faszerowany suszonymi pomidorami i szpinakiem
Pierś z indyka i żurawiną
Karkówka z grzybami
Terina z kurczaka faszerowana groszkiem cukrowym i marchewką
Szynka polska
Kabanosy
Pasztet prowansalski z wątróbką
Sosy do mięs:
Sos musztardowo miodowy
Sos pikantny pomidrowy
Sos tatarski
DROBNE PRZEKĄSKI TYPU FINGER FOOD PODAWANE W STOŁY I BUFET
Spring-rolls z kurczakiem /kolędra/ imbir/sos słodko kwaśny
Paprykowa tortilla /ricotta/ grillowany kurczak /świeży szpinak
Polędwiczka/ suszony pomidor/salsa verde
Ciewapcici /młotkowany pieprz/ jarmuż
Wędzona śliwa/bekon /salsa /topinambur
Tartinka / łosoś wędzony / kawior
Pomidorowa terina /oliwa bazyliowa /sól maldon /parmezan
Mini grzanka/ szynka długo dojrzewająca/ musztardą Dijon
Pomidorki confit/ wędzony indyk/pesto z rukoli
Quiche /łosoś /czosnek niedźwiedzi
Podwędzana wołowina /śnieg z oscypka/kiszony ogórek
KOMPOZYCJE SEROWO-OWOCOWE NA SZKŁACH I KAMIENNYCH PUŁPKACH W BUFECIE
Deski serów twardych i pleśniowych Dor Blue/ orzechy/ suszony pomidor
Pomidorki wiśniowe /mozzarella/ pesto /pieprz cytrynowy/ balsamico
DODATKI
Mini bułeczki i rogaliki koktajlowe
Kluseczki Gnocchi w bazyliowym sosie
Duet cukini w maśle pietruszkowym
Kapusta pekińska z ziołowym winegret
PO PÓŁNOCY PODAMY BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM
BAR SAŁATKOWY
Sałatka z grillowanym kurczakiem ,ananas ,orzechy sos teriyaki
Sałatka z winogron z prażonymi migdałami w czosnkowej kąpieli
Sałatka z makaronem ryżowym ,krewetkami i imbirem w sosie ostrygowym
DESERY COCTAILOWE
Szarlotka z cynamonem i kruszonką
Sernik z baliami
Krem czekoladowy, wiśnie maraschino, sos karmelowy
Creme brulee, calvados,chips jabłkowy
PannaCotta,liczi,marakuja, mięta pieprzowa
Czekoladowe muffiny
Mini pączki
Owoce sezonowe filetowane w dekoracyjny sposób
BAR Z NAPOJAMI
Kawa z ekspresu z dodatkami bez limitu
Paleta herbat smakowych Sir William’s z dodatkami bez limitu
Soki owocowe bez limitu
Woda mineralna bez limitu
Wino musujące: Białe wytrawne Lampka na toast
Alkohole w formule OPEN podane w stoły z niżej wymienionych :
Wódka:
Wódka biała bez limitu;
Wina bez limitu:
Wino czerwone wytrawne: Cabernet Sauvignion 7 Explorers – Chile. Barwa ciemna czerwona, żywy aromat dojrzewających owoców z przewagą wiśni i owoców leśnych - bez limitu
Wino białe wytrawne: Białe wino wytrawne Chardonay -7 Explorers- Chile. Barwa jasnożółta, łagodny świeży aromat urzeka owocowością. Bukiet aromatyczny z wyczuwalnym niuansem tropikalnych owoców jabłkiem i gruszą - bez limitu
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.