Bal Sylwestrowy Wrocław !

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Dolnośląska Rada Lekarska ma zaszczyt zaprosić na wyjątkowy Bal Sylwestrowy w siedzibie Dil przy ulicy Kazimierza Wielkiego 45 we Wrocłwiu
.

Koszt uczestnictwa w Balu Sylwestrowym wynosi
275 zł od osoby/550 zł od pary.

 

Zapewniamy:
– bogate menu,
– zabawę przy profesjonalnym zespole muzycznym,
– open bar z alkoholem.
 

W sprawie zaproszeń prosimy o konatkt z :

Dominika Sawa

[skontaktuj się]

[skontaktuj się]

  

 

MENU SYLWESTROWE PREZENTUJE SIĘ NASTĘPUJĄCO:

 

Uroczysta kolacja serwowana do stołów przez obsługę kelnerską

 

PRZYSTAWKA

Łosoś wędzony owinięty algami morskimi faszerowany musem ziołowo serowym skropiony oliwą truflową z dodatkiem świeżej bazylii

DANIE GŁÓWNE

Roladka ze schabu/ szynka serrano / oscypek/  szpinak/ sos z vermouth bianco/gnocchi

DANIE WEGETARIAŃSKIE

Pierożki ravioli ze szpinakiem / sos ostrygowy

DANIA GORĄCE PODAWANE W PODGRZEWACZACH W FORMIE BUFETU

Roladka ze schabu z  serm kościerzyńskim w sosie wiśniowym                 

Fileciki drobiowe w sosie  prowansalskim                                                  

Boeuf stroganow                                                                            

Ryba:

Dorsz na marchewkowo-fenkułowym ,, Crudites"                                      

Danie wegetariańskie:

Gołąbki koktajlowe z kaszą jęczmienną i championami

DELIKATESY PODANE W BUFECIE

Delikatne mięsa z kompozycjami pasztetów garnirowane warzywami i owocami

Pieczony boczek z jabłkowa glazurą

Schab faszerowany suszonymi pomidorami i szpinakiem

Pierś z indyka i żurawiną 

Karkówka z grzybami

Terina z kurczaka faszerowana groszkiem cukrowym i marchewką

Szynka polska

Kabanosy

Pasztet prowansalski  z wątróbką

Sosy do mięs:

Sos musztardowo miodowy

Sos pikantny pomidrowy

Sos tatarski

DROBNE PRZEKĄSKI TYPU FINGER FOOD PODAWANE W STOŁY I BUFET

Spring-rolls z kurczakiem /kolędra/ imbir/sos słodko kwaśny

Paprykowa tortilla /ricotta/ grillowany kurczak /świeży szpinak

Polędwiczka/ suszony pomidor/salsa verde

Ciewapcici /młotkowany pieprz/ jarmuż

Wędzona śliwa/bekon /salsa /topinambur

Tartinka / łosoś wędzony / kawior

Pomidorowa terina /oliwa bazyliowa /sól maldon /parmezan

Mini grzanka/ szynka długo dojrzewająca/ musztardą Dijon

Pomidorki confit/ wędzony indyk/pesto z rukoli

Quiche /łosoś /czosnek niedźwiedzi

Podwędzana wołowina /śnieg z oscypka/kiszony ogórek

KOMPOZYCJE SEROWO-OWOCOWE NA SZKŁACH I KAMIENNYCH PUŁPKACH W BUFECIE

Deski serów twardych i pleśniowych Dor Blue/ orzechy/  suszony pomidor         

Pomidorki wiśniowe /mozzarella/ pesto /pieprz cytrynowy/ balsamico

DODATKI

Mini bułeczki i rogaliki koktajlowe                                                                   

Kluseczki Gnocchi w bazyliowym sosie                                                 

Duet cukini w maśle pietruszkowym                                                     

Kapusta pekińska z ziołowym winegret                     

                                        

PO PÓŁNOCY PODAMY BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM

BAR SAŁATKOWY

Sałatka z  grillowanym kurczakiem ,ananas ,orzechy sos teriyaki
Sałatka z winogron z prażonymi migdałami w czosnkowej kąpieli 
Sałatka z makaronem ryżowym ,krewetkami  i imbirem  w  sosie ostrygowym

DESERY COCTAILOWE

Szarlotka z cynamonem  i kruszonką

Sernik z baliami

Krem czekoladowy, wiśnie maraschino, sos karmelowy

Creme brulee, calvados,chips jabłkowy       

PannaCotta,liczi,marakuja, mięta pieprzowa

Czekoladowe muffiny            

Mini pączki    

Owoce sezonowe filetowane w dekoracyjny sposób

BAR Z NAPOJAMI

Kawa z ekspresu z dodatkami                                                   bez limitu

Paleta herbat smakowych Sir William’s z dodatkami                   bez limitu

Soki owocowe                                                                          bez limitu

Woda mineralna                                                                       bez limitu

Wino musujące: Białe wytrawne                                           Lampka na toast

 

Alkohole w formule OPEN podane w stoły z niżej wymienionych :

 

Wódka:

Wódka biała  bez limitu;

Wina  bez limitu:

Wino czerwone wytrawne: Cabernet Sauvignion 7 Explorers – Chile. Barwa ciemna czerwona, żywy aromat dojrzewających owoców z przewagą wiśni i owoców leśnych  - bez limitu
Wino białe wytrawne: Białe wino wytrawne Chardonay -7 Explorers- Chile. Barwa jasnożółta, łagodny świeży aromat urzeka owocowością. Bukiet aromatyczny z wyczuwalnym niuansem tropikalnych owoców jabłkiem i gruszą - bez limitu

Napisz do organizatora

od 275 zł
1 noc 31.12 - 01.01
Wrocław Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Wrocław, Kazimierza 45

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii

Aktualne oferty z okolicy

Zobacz aktywne oferty w okolicy