BAL SYLWESTROWY Z MUZYKĄ NA ŻYWO
BAL SYLWESTROWY 2017/2018 - 31.12.2017
BILETY LAST MINUTE- OSTATNIE WOLNE MIEJSCA W NOWEJ NIŻSZEJ CENIE!!
Mamy zaszczyt zaprosić na wyjątkowy Bal Sylwestrowy organizowany przez renomowaną firmę cateringową NELSON. Bal odbędzie się na sali bankietowej Centrum Gastronomicznego Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu przy ulicy Komandorskiej 118/120, czas trwania od 20:00 do 4:00. Do pobrania plan sali z ponumerowanymi stołami. Profesjonalna oprawa cateringowa, porcelanowa zastawa oraz obsługa kelnerska, uroczysta przystawka, dania ciepłe oraz uginające się od przepychu szwedzkie stoły z zakąskami. Oprawę muzyczną zapewnia zespół muzyczny grający na żywo
Rezerwacje zaproszeń pod adresem emaliowym:
[skontaktuj się]
INFORMACJE pod numerem telefonu:
[skontaktuj się]
BILETY LAST MINUTE- OSTATNIE WOLNE MIEJSCA W NOWEJ najniższej z możliwych CENIE!!
1 OSOBA - 255 ZŁ PARA-510 ZŁ
CAŁY STOLIK dla 10 osób 2500,00 ZŁ
CENA ZAPROSZEŃ 290 OSOBA, 580 ZŁ PARA a w cenie ALKOHOL !!
MENU SYLWESTROWE PREZENTUJE SIĘ NASTĘPUJĄCO:
PRZYSTAWKA
- Roladki Łososia wędzonego w algach morskich z ziołowym fromage skropione oliwą truflową z dodatkiem świeżej bazylii
PRZEKĄSKI PODANE W BUFECIE SZWEDZKIM
Półmisek z mięsami i piklami 100g /os.
- Szynka pieczona podana z konfiturą śliwkową
- Tarina z kurczaka z borówkami żurawin
- Polędwica wędzona
- Kabanosy, kiełbasa swojska
- Pasztet pieczony
Dodatki :
- Smalczyk z cebulką, pieczywo gospodarskie
- Pikle ( ogórki, papryka, pieczarki marynowane, sos tatarski, sos pikantny pomidorowy) p/30g
Drobne przekąski typu finger food 2p/os z nw.:
- Springrolls / kolędra/ imbir/sos słodko kwaśny
- Pikantne bullette z sosem czosnkowym
- Wędzona śliwa/bekon /salsa /topinambur
- Quiche /szpinak/ feta
- Quiche/ bekon/ mozzarella
- Paprykowa tortiila z nadzieniem z twarożku z pestkami dyni
Kompozycje serowo-owocowe na szkłach i kamiennych pułapkach
- Deski serów twardych i pleśniowych Dor Blue/ orzechy/ suszone pomidory /oliwki 60g/os.
Wiejski półmiski tradycyjnych dobroci 100g/os z nw.:
- ½ jajka z sosem tatarskim
- ½ jajka z pasta pieczarkową
- Galaretki drobiowe z marchewką i zielonym groszkiem
- Śledź po wiejsku z cebulką
- Śledź w śmietanie z jabłkiem
Bar sałatkowy 100g/os. z nw.:
- Sałatka z grillowanym kurczakiem, ananas, orzechy, sos teriyaki
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka ziemniaczana z prażonym bekonem, cebulą i oliwą
- Sałatka z winogron z prazonymi migdałami w czosnkowej kapieli
Dania gorące podane w podgrzewaczach 250g/os. z nw.:
- Zrazy - nadziewane ogórkiem i cebulką w sosie pieczeniowym
- Podudzia z kurczaka opasane plastrami bekonu
- Stroganow z kapeluszami pieczarek
- Filet z morszczuka na ratatouille warzywnym z pomidorami
- Makaron noodle z warzywami i sosem ostrygowym
Dodatki 300g/os z nw.:
- Kluseczki Gnocchi w bazyliowym sosie
- Ziemniaczki zapiekane ziołami
- Duet cukinii i marchewki w maśle sezamowym
- Mix sałat w sosie winegret
- Mini bułeczki i rogaliki koktajlowe
PO PÓŁNOCY:
- BARSZCZYK CZERWONY Z KROKIETEM
Desery koktajlowe 100g z nw.:
- Szarlotka z cynamonem i kruszonką
- Sernik z bakaliami
- Mini donuty
- Mini eklerki
- Krem czekoladowy, wiśnie maraschino, sos karmelowy
- Creme brulee, calvados, chips jabłkowy
- Panna Cotta, liczi, marakuja, mięta pieprzowa
- Owoce sezonowe z fantazją podane
Bar z napojami:
- Kawa z ekspresu z dodatkami - bez limitu
- Paleta herbat smakowych Sir William’s - bez limitu
- Soki owocowe - bez limitu
- Woda mineralna - bez limitu
!!!!! BAR z alkoholami GRATIS !!!
- Piwo TYSKIE
- Wino czerwone/białe wytrawne
- Wódka Żubrówka Biała
- Lampka wina musującego NA TOAST NOWOROCZNY
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.