Kolacja degustacyjna Restauracja Dwie/3
Restauracja Dwie/3, nominowana przez Macieja Nowaka do tytułu "Knajpa Roku 2014", zaprasza na kolację sylwestrową, podczas której będziemy serwować menu degustacyjne naszego Chef'a Grzegorza Nowakowskiego. Nowy Rok chcemy przywitać w towarzystwie wyśmienitego jedzenia i wyselekcjonowanych win i alkoholi. Nasz Szef Kuchni przygotował wyjątkowe menu, a sommelier dobrał niespotykane wina, które uświetnią ten wieczór.
Start: 20:00
MENU
Na początek: Amouse bouche
Przystawka I: Troć fiordowa marynowana w cytrusach z kawiorem z passiflory z chrupiącymi warzywami i puree z buraka z imbirem
Przystawka II: Diabeł morski na salsie z zielonego groszku z chorizo, dressingiem szafranowym i czarnym risotto
Dla odświeżenia kubków smakowych przed daniem głównym zaserwujemy po raz drugi Amouse Bouche
Danie główne: Sezonowana polędwica wołowa na cous cous z kalafiora z truflą i fondantem ziemniaczanym
Deser: Szampan truskawkowy z bąbelkami i truflą z białej czekolady aromatyzowanej mango i trawą cytrynową
O północy wzniesiemy toast kieliszkiem Vovetti Prosecco i przwitamy Nowy Rok.
Ceny:
Menu: 250 zł/os.
Menu + degustacja win: 325 zł/os.
Napoje & Alkohol: osobno doliczane do rachunku
Uprzejmie informujemy, że do rachunku zostanie doliczony serwis dla obsługi 10%
REZERWACJE: 22 [skontaktuj się] lub [skontaktuj się]
Ilość miejsc limitowana (100 os.)
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.