Kolacja degustacyjna Restauracja Dwie/3

sala restauracyjna
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
sala barowa
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
mandarynka :)
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Restauracja Dwie/3, nominowana przez Macieja Nowaka do tytułu "Knajpa Roku 2014", zaprasza na kolację sylwestrową, podczas której będziemy serwować menu degustacyjne naszego Chef'a Grzegorza Nowakowskiego. Nowy Rok chcemy przywitać w towarzystwie wyśmienitego jedzenia i wyselekcjonowanych win i alkoholi. Nasz Szef Kuchni przygotował wyjątkowe menu, a sommelier dobrał niespotykane wina, które uświetnią ten wieczór. 

Start: 20:00

MENU

Na początek: Amouse bouche

Przystawka I: Troć fiordowa marynowana w cytrusach z kawiorem z passiflory z chrupiącymi warzywami i puree z buraka z imbirem

Przystawka II: Diabeł morski na salsie z zielonego groszku z chorizo, dressingiem szafranowym i czarnym risotto

Dla odświeżenia kubków smakowych przed daniem głównym zaserwujemy po raz drugi Amouse Bouche

Danie główne: Sezonowana polędwica wołowa na cous cous z kalafiora z truflą i fondantem ziemniaczanym

Deser: Szampan truskawkowy z bąbelkami i truflą z białej czekolady aromatyzowanej mango i trawą cytrynową

O północy wzniesiemy toast kieliszkiem Vovetti Prosecco i przwitamy Nowy Rok.

 

Ceny:

Menu: 250 zł/os.

Menu + degustacja win: 325 zł/os.

Napoje & Alkohol: osobno doliczane do rachunku

Uprzejmie informujemy, że do rachunku zostanie doliczony serwis dla obsługi 10%

 

REZERWACJE: 22 [skontaktuj się] lub [skontaktuj się]

Ilość miejsc limitowana (100 os.)

 

 

 

 

 

Napisz do organizatora

od 250 zł
1 noc 31.12 - 01.01
Warszawa Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Warszawa, Wilcza 50/52

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii

Aktualne oferty z okolicy

Zobacz aktywne oferty w okolicy