Exclusive Restaurant Pod Gigantami

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Bal Sylwestrowy 2016 w sercu Warszawy !

Exclusive Restaurant Pod Gigantami, uznawana za najpiękniejszą i najelegantszą restauracje w Polsce, to jedno z najbardziej wyjątkowych i magicznych miejsc w sercu warszawy. To miejsce o niezwykłej atmosferze, gdzie splata się historia, tradycja i sztuka kulinarna. Jest to idealna restauracja dla osób, które cenią sobie wyrafinowaną kuchnię polską, nowoczesną zaskakującą francuską i subtelne wysmakowane fusion.    

Koszt całonocnej zabawy wynosi: 650 zł/osobę
Zaskakujące menu składające się z  6 dań serwowanych, bufety zimne i słodkie

W tej cenie również - sprawdzona już formuła - OPEN BAR*
* wódka, wino, whisky oraz napoje zimne i gorące bez ograniczeń a o północy lampka szampana francuskiego    MOET & CHANDON


Znakomity zespół  grający największe przeboje wykonawców takich jak : Julio Iglesias, Boney M., Elvis Presley, Louis Armstrong oraz ulubione włoskie hity : Felicita, Sempre Sempre, Volare i mnóstwo innych przebojów lat 70, 80, 90 po współczesne.

Serdecznie zapraszamy
22 [skontaktuj się]
[skontaktuj się]

 

Menu Serwowane

Amuse bouche czyli coś małego na początek

Ziołowa Panna Cotta z pasztetem z wędzonego pstrąga i chmurką musztardowo jabłkową

Przystawka

Parfait z foie gras z glazurą z Porto i Sherry, karmelem z dyni i ziołową bułeczką maślaną

Esencja smaku

Małże Świętego Jakuba

puree z pasternaku, galaretka  grzybowa, oliwa cytrynowa,

szczawik krwisty, chips z sepii

Zupa

Zupa krem z kasztanów

ryżowy torcik truflowy, piana ananasowo-kardamonowa

Danie główne

Pierś z kaczki „Rosé” z likierem kaczym z owocami czarnej porzeczki       

podana z orzechową komosą ryżową, karmelizowaną figą, pure z batatów

                            oraz porem w emulsji ziołowej                                

Deser

Czekoladowa rozkosz

mus czekoladowy, ganasz, puder z białej czekolady, lody imbirowe,

suszony mus czekoladowy, śliwki marynowane w herbacie

Bufet z zimnymi przekąskami i sałatkami

Ostrygi i salsy

Konfitowana troć fiordowa z sałatką z szalotek i kaparami

Łosoś Gravlax w pieprzu z diamentami z grejpfruta

Krewetki faszerowane imbirem w sosie ostrygowym

Terrina z białych ryb z sosem szafranowym

Carpaccio z polędwicy wołowej, marynowanej w kolorowym pieprzu                            

Befsztyk tatarski bogato doprawiony

Roastbef po angielsku z chrzanem i serem pleśniowym

Płatki z wędzonego półgęska z sosem żurawinowym i marynowaną rzepą

Duo pasztetowe z kaczki oraz z dziczyzny z żurawiną

Vitello Tonato

Roladki z koziego sera z marynowaną dynią, czarnuszką i burakiem

Tian ze szpinaku, peperada z serkiem ziołowym

Pieczone pomidorki wiśniowe z marynowaną fetą i sałatką z aromatycznych ziół

Bufet Słodkości

Ciasto toffi z migdałami

Tort „Opera”

Krem karamel

Babeczki z „crème pâtissière” i owocami

Sernik z białej czekolady z gruszką

Beza z serkiem pomarańczowym i owocami leśnymi

Mus z białej czekolady z wiśniami

Wyspa świeżych owoców

Polski i francuskie sery

Napoje i alkohole

Wódka klasy Premium

Whisky

Wino białe/czerwone

Koktajle w barze na bazie wódki oraz bezalkoholowe

O północy lampka szampana francuskiego MOET & CHANDON

Napoje gazowane

Soki owocowe

Kawa pełnoziarnista z ekspresu

Aromatyczne herbaty smakowe

 

 

Napisz do organizatora

od 650 zł
1 noc 31.12 - 31.12
Warszawa Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Warszawa, Al. Ujazdowskie 24

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii

Aktualne oferty z okolicy

Zobacz aktywne oferty w okolicy