Exclusive Restaurant Pod Gigantami
Bal Sylwestrowy 2016 w sercu Warszawy !
Exclusive Restaurant Pod Gigantami, uznawana za najpiękniejszą i najelegantszą restauracje w Polsce, to jedno z najbardziej wyjątkowych i magicznych miejsc w sercu warszawy. To miejsce o niezwykłej atmosferze, gdzie splata się historia, tradycja i sztuka kulinarna. Jest to idealna restauracja dla osób, które cenią sobie wyrafinowaną kuchnię polską, nowoczesną zaskakującą francuską i subtelne wysmakowane fusion.
Koszt całonocnej zabawy wynosi: 650 zł/osobę
Zaskakujące menu składające się z 6 dań serwowanych, bufety zimne i słodkie
W tej cenie również - sprawdzona już formuła - OPEN BAR*
* wódka, wino, whisky oraz napoje zimne i gorące bez ograniczeń a o północy lampka szampana francuskiego MOET & CHANDON
Znakomity zespół grający największe przeboje wykonawców takich jak : Julio Iglesias, Boney M., Elvis Presley, Louis Armstrong oraz ulubione włoskie hity : Felicita, Sempre Sempre, Volare i mnóstwo innych przebojów lat 70, 80, 90 po współczesne.
Serdecznie zapraszamy
22 [skontaktuj się]
[skontaktuj się]
Menu Serwowane
Amuse bouche czyli coś małego na początek
Ziołowa Panna Cotta z pasztetem z wędzonego pstrąga i chmurką musztardowo jabłkową
Przystawka
Parfait z foie gras z glazurą z Porto i Sherry, karmelem z dyni i ziołową bułeczką maślaną
Esencja smaku
Małże Świętego Jakuba
puree z pasternaku, galaretka grzybowa, oliwa cytrynowa,
szczawik krwisty, chips z sepii
Zupa
Zupa krem z kasztanów
ryżowy torcik truflowy, piana ananasowo-kardamonowa
Danie główne
Pierś z kaczki „Rosé” z likierem kaczym z owocami czarnej porzeczki
podana z orzechową komosą ryżową, karmelizowaną figą, pure z batatów
oraz porem w emulsji ziołowej
Deser
Czekoladowa rozkosz
mus czekoladowy, ganasz, puder z białej czekolady, lody imbirowe,
suszony mus czekoladowy, śliwki marynowane w herbacie
Bufet z zimnymi przekąskami i sałatkami
Ostrygi i salsy
Konfitowana troć fiordowa z sałatką z szalotek i kaparami
Łosoś Gravlax w pieprzu z diamentami z grejpfruta
Krewetki faszerowane imbirem w sosie ostrygowym
Terrina z białych ryb z sosem szafranowym
Carpaccio z polędwicy wołowej, marynowanej w kolorowym pieprzu
Befsztyk tatarski bogato doprawiony
Roastbef po angielsku z chrzanem i serem pleśniowym
Płatki z wędzonego półgęska z sosem żurawinowym i marynowaną rzepą
Duo pasztetowe z kaczki oraz z dziczyzny z żurawiną
Vitello Tonato
Roladki z koziego sera z marynowaną dynią, czarnuszką i burakiem
Tian ze szpinaku, peperada z serkiem ziołowym
Pieczone pomidorki wiśniowe z marynowaną fetą i sałatką z aromatycznych ziół
Bufet Słodkości
Ciasto toffi z migdałami
Tort „Opera”
Krem karamel
Babeczki z „crème pâtissière” i owocami
Sernik z białej czekolady z gruszką
Beza z serkiem pomarańczowym i owocami leśnymi
Mus z białej czekolady z wiśniami
Wyspa świeżych owoców
Polski i francuskie sery
Napoje i alkohole
Wódka klasy Premium
Whisky
Wino białe/czerwone
Koktajle w barze na bazie wódki oraz bezalkoholowe
O północy lampka szampana francuskiego MOET & CHANDON
Napoje gazowane
Soki owocowe
Kawa pełnoziarnista z ekspresu
Aromatyczne herbaty smakowe
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.