Sala Europejska 33 Sylwester 2019
Chcielibyśmy zaprosić Państwa na 7 edycję imprezy sylwestrowej na sali EUROPEJSKA 33. Jak co roku dobraliśmy najlepszych współpracowników, aby wejść w Nowy Rok po erupcji pozytywnych emocji związaną z przeżyciem nocy sylwestrowej właśnie na europejskiej ;)
Miejsce przy 12 osobowym bogato zastawionym okrągłym stoliku. Alkohol no limit (wódka żołądkowa de lux, wino białe i czerwone, piwo). Dodatkowo płatne drinki z Baru. Osoby o wysublimowanych gustach mogą zabrać swój ulubiony aperitif ze sobą, Lampka wina musującego o 24.
O frekwencje na parkiecie głównym zadba wyjątkowy Dj Plus ze swoim luksusowym sprzętem. Na małym parkiecie Dj o mocno elektronicznym brzmieniu Noxrate. Młody DJ i producent którego możemy usłyszeć na wielu imprezach Szczecińskich. Znany również z mocnych EDMowych brzmień.Również będziemy mogli go usłyszeć na przyszłorocznym Sunrise Festiwal.Menu przygotuje Pracownia Samku/Santorini o to one :
Przystawka:
• pasta z kurczaka z kolorowym sezamem w kubeczku z ogrórka na rucoli z czereśniowym pomidorkiem i cytrynowym dressingiem,
Danie główne ( serwowane ) :
• pierś z kurczaka nadziewana oliwkami, papryką i selerem naciowym, puree ziemniaczano-kalafiorowe, mix sałat ze świeżym ogórkiem i serem Feta:
lub opcja
Przystawka (wegetariańska)
• tatar z suszonych pomidorów na rukoli z czereśniowym pomidorkiem i cytrynowym dressingiem,
Danie główne (wegetariańskie):
• panierowany kotlecik z bakłażana i sera Camembert na salsie meksykańskiej, puree ziemniaczano-kalafiorowe, mix sałat ze świeżym ogórkiem i serem feta,
Zakąski zimne ( do stolika ) :
• mięsa pieczone (schab ze śliwką, karkówka w czosnku i majeranku, rolada z boczku),
• rolada jajeczna z serem Cheddar i świeżym szpinakiem i marynowanym tofu,
• kuleczki rybne w sosie pomidorowym,
• roladki z tortilli z marynowaną polędwiczką wieprzową, kiszonym ogórkiem i papryką kolorową,
• pikantne ruloniki z tortilli z kiełbasą Chorizo i papryczkami chilli,
• rolada serowa z kolorowymi warzywami,
• śledzik w słodko - kwaśnej śmietanie z groszkiem i jabłkiem,
• śledzik w sosie z musztardy francuskiej,
• paszteciki z ciasta francuskiego z mięsno-grzybowym farszem,
• tymbaliki wegetariańskie z jajkiem i różyczką kalafiora,
• sałatka z szarpaną wieprzowiną z ogórkiem konserwowym i jalapeno,
• sałatka z selera konserwowego z serem lazur i kolorowymi oliwkami,
• warzywa w pakorze,
• pieczywo, masło, ćwikła, sos czosnkowy,
• ciasta i owoce,
Dania ciepłe ok. godz. 1.00
(patery serwowane do stolika ) :
• poliki wołowe w białym sosie z podgrzybków,
• rolada ze schabu faszerowana białą kiełbasą na sosie musztardowym,
• pierś z indyka zapiekana z żurawiną i białą Mozzarellą na modrej kapuście,
• tilapia z kruszonką ziołową na sosie pomidorowo-karczochowym,
• kluski śląskie z okrasą,
• opiekane cząstki ziemniaków z ziołami i parmezanem,
• sałatka z sałaty lodowej z papryką, zielonym ogórkiem, koprem, szczypiorem i sosem jogurtowym
lub opcja
Danie ciepłe (wegetariańskie) ok. godz. 1.00:
• Pulpeciki warzywne w tajskim sosie,
• Cukinia faszerowana jarzynami i kaszą gryczaną,
• Połówki ziemniaków zapiekane z bazylią, pomidorem i białą Mozzarellą,
Zupa ok. godz. 2.30 (kociołki):
• Zupa gulaszowa,
Zupa (wegetariańska) ok. godz. 2.30:
• Zupa curry z ryżem, zielonym groszkiem i papryką,
Menu wegetariańskie jako opcja trzeba to zgłosić przy zakupie biletu.
cena biletu 295 zł osoba
kontakt we wszystkich sprawach pod numerem telefonu [skontaktuj się]
bilety będzie można nabyć na sali EUROPEJSKA 33 na ulicy Europejska 33, 71-022 Szczecin po uprzednim umówieniu się telefonicznie.
Napisz do organizatora
Lokalizacja
Opinie
Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.