Sylwester w stylu "Dynastii"

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę
OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Sylwester w stylu "Dynastii" ?

Zapraszamy do spędzenia nocy sylwestrowej w zimowej rezydencji Carringtonów

Country Park "Pod Gajem" - 20 km od Poznania.

Oferujemy szaloną, kolorową noc w stylu serialowej Dynastii, która będzie niezapomnianym

powitaniem Nowego Roku.

Filmowe kreacje przeniosą nas w złote lata 80-te, a smak bogato zastawionych stołów i ulubione koktajle Alexis - uczynią sylwestrowy bal wyjątkowym.

Cena: 450 pln - za osobę

Menu oraz open bar w cenie

Godz. 20:00

Rezerwacje i zapytania sylwestrowe: [skontaktuj się] | tel: +48 698 151 667

Oferujemy także możliwość noclegu w Country Park:

1 osoba - 150 pln

2 osoby - 200 pln

4 osoby - 300 pln

 

 

Menu Sylwesterowe w Country Park

Menu serwowane

Carpaccio z jelenia z musem grzybowym, pudrem z wędzonej gęsi

Krem z topinamburu

Turbot zapiekany w kremowym sosie z omułkami, selerem naciowym i nutą curry, warzywa, ziemniak truflowy

Menu bufetowe

Przystawki:

Carpaccio wołowe z oliwą truflową, parmezanem

Marynowane mini ośmiorniczki z oregano, fetą i grillowaną papryką

Pieczony rostbef z sosem tatarskim

Duszone w maśle szparagi z sosem miso, sałatami łakowymi

Małże św. Jakuba z purée z mango i wanilii

Półgęsek z sosem żurawinowo- imbirowym

Sałatka tabulah z wędzonym łososiem i rukolą

Grillowane warzywa z owczym serem, zielonym pesto

Salata rukola z serem gruszkowym, pomidorkami cherry

Orientalna sałatka z wołowiną

Wybór pieczywa

Masło, oliwa , balsamico

Zupy:

Bulion z ogonów wołowych z francuskim kluseczkami i warzywami

Dania główne:

Duszone policzki wołowe w czerwonym winie i kardamonie

Udo kacze confit z sosem żurawinowym

Gulasz wieprzowy z warzywami, prawdziwkami i rozmarynem

Piotrosz z sosem z karczochów i oliwy z suszonych pomidorów

Sandacz z sosem porowo- rakowym aromatyzowanym winiakiem

Młode ziemniaki z koperkiem

Warzywa gotowane z migdałami

Smażony ryż jaśminowy z warzywami i ziołami

Stacja na żywo:

Tatar wołowy z dodatkami na grzance

Ostrygi z dodatkami ( 350szt)

Desery:

Ganache z ciemnej czekolady z wiśniami imbirem

Brownie z pistacjami i chili

Ciasto marchewkowe z orzechami nerkowca

Sałatka owocowa z syropem z lawendy

Mus z białej czekolady z dżemem z pomidorów i zielonego pieprzu

Tiramisu

Napisz do organizatora

od 450 zł
1 noc 31.12 - 01.01
Poznań Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Poznań, ul. Pod Gajem 1, Ceradz Kościelny

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii

Aktualne oferty z okolicy

Zobacz aktywne oferty w okolicy