Hotel Forum Fitness SPA and Wellness
W tą wyjątkową i jedyną noc w roku serdecznie zapraszamy Państwa na Bal w Hotelu Forum.
Z tej okazji Szef Kuchni przygotował dla Państwa wyjątkową kolację
Starter:
Pieczony Rostbef podany z jadalną ziemią oraz świeżo tartym parmezanem
Zupa:
Krem z grzybów leśnych z makaronem kawiorowym oraz kremową śmietanką
Danie główne:
Roladka z polędwiczki wieprzowej nadziewana musem z zielonego groszku serwowana z puree z wędzonej papryki oraz wstęgami warzywnymi i sosem pistacjowym
Deser:
Krem z serka ricotta z pomarańczami
Ciasteczka bankietowe
Przekąski gorące:
Ragout cielęce z borowikami i szparagami
Krem z pieczonych buraków z uszkami grzybowymi
Przekąski zimne:
Rolada z dzika z grzybami i jałowcem
Terrina drobiowa
Trio śledziowe
Tymbaliki drobiowo-wieprzowe
Sałatka z wędzoną gęsiną oraz serem kozim
Sałatka sycylijska
Napoje gorące i zimne
Butelka wódki 0,5l/para
Wino musujące na powitanie Nowego Roku
O szampańską atmosferę zadba DJ Szulc