Bal Sylwestrowy w Czarciej 2014

OFERTA NIEAKTUALNA
Zapytaj o tegoroczną ofertę

Bal Sylwestrowy w Restauracji Czarcia Łapa.

Wyjątkowa kolacja przygotowana przez naszego Szefa Kuchni Macieja Boruckiego:

Menu:
Zupa:

  •   Krem z rzepy i ciecierzycy podany z grzanką serową

Danie główne:

  • Nóżka z kaczki confit podana w glazurze z Pinot Noir podana na modrej kapuście z puree z batatów, pieczoną salsefią, sosem żurawinowym i trybulą

Deser:

  •  Mus z białej czekolady z orzechami laskowymi z taflą mlecznej czekolady, nutą różowego pieprzu, sorbetem truskawkowym i pudrem miętowym

I Przekąska ciepła:

  • Policzki wołowe podane na puree z pomarańczowej marchwi, tatarze z buraka i rzepy, chipsem z batata  i pianką korzenną

II Przekąska ciepła:

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem własnej produkcji

Przekąski zimne:

  • Łosoś sous-vide w creme fraiche
  • Terrina z gęsi i wołowiny podana z foie gras
  • Tatar z tuńczyka podany z musem z avocado
  • Rillet z kaczki na grzance z bagietki
  • Śledź marynowany w jabłkach na pieczonym buraku
  •  Babeczki koktajlowe z musem serowym i bakaliami
  • Tradycyjna galareta z giczy cielęcej
  • Deska polskich serów z chutney z mango i winogronem

Napoje (bez ograniczeń):

  • Woda gazowana/niegazowana z miętą i cytryną
  • Mix soków owocowych
  • Kawa/herbata

Alkohol – 1 butelka/parę

  • Wino białe/czerwone 0,75ml lub Wódka 0,7l
  •  Wino musujące – 100ml/os

 

Napisz do organizatora

od 280 zł
4 dni 28.12 - 31.12
Lublin Pokaż na mapie
Napisz wiadomość

Lokalizacja

Lublin, Rynek 19

Opinie

Ta oferta nie posiada jeszcze opinii. Dodaj pierwszą.

Formularz opinii